Manifestació 19 de març a Terrassa per la Gestió Pública de l'aigua

El proper 19 de març volem omplir Terrassa per reivindicar la remunicipalització de l’aigua a Terrassa. Des de la Taula de l’Aigua de Terrassa i Aigua és vida uns convidem a donar-nos suport. Ens hi ajudes?

 

1- Adhereix-te a la convocatoria

Volem aconseguir que moltes entitats i organitzacions s’adhereixin a la convocatòria, de moment, ja hem superat les quaranta entitats (llista d’adhesions). Si vols llegir la crida “Per una gestió pública i democràtica de l’aigua” clicant aquí. Per a fer l’adhesió clica aquí.

 

2- Xarxes socials

A les xarxes socials hem creat el hastag #onadaTerrassa i us fem una crida a fer-vos fotografies amb una gota, una samarreta blava o el cartell (que t’enviem adjunt). També us adjuntem un banner per web i una imatge.

 

3- Rodes de premsa

Hem previst dues rodes de premsa:

  • Dimarts 7 de març. 11.30h. Casal Cívic de Ca N'Aurell (plaça del tint, 4). Terrrassa

  • Dimarts 14 de març. 12h. Pendent de confirmar, possiblement a la CONFAVC (carrer dels Obradors, 8).

  • Barcelona

Després d’aquestes dues rodes de premsa es farà difusió a les xarxes socials de la convocatòria.

 

4- Crida a les organitzacions

Falten dues setmanes per la manifestació i us demanaríem que envieu la informació a la vostra militància. És especialment necessària la mobilització de la ciutadania dels Vallès i de l’Àrea Metropolitana per assegurar-nos l’èxit de la convocatòria.

 

5- Articles d’opinió

Si persones properes a la vostra organització col·laboren habitualment en mitjans de premsa fent articles d’opinió, us agrairíem que els demaneu que facin articles. Si és així, aviseu-nos que compartirem els missatges.

 

6- Il·lustracions

Si persones properes a la vostra organització fan il·lustracions, us agrairíem que els demaneu que facin dibuixos. Si és així, aviseu-nos i ho compartirem.

 

Si tens qualsevol dubte sobre la mobilització, pots escriure’ns a tauladelaigua@gmail.com o a aiguaesvida@gmail.com.

 

A Terrassa comença l’onada per la gestió pública de l’aigua, estàs convocat!

 

Moltes gràcies!

 

Taula de l’Aigua de Terrassa

Aigua és vida

   

Tags: